ΈΓΚΛΗΜΑ Διάσημοι Serial Αμερικής Killers!



Συρροή δολοφόνοι - που προτίθεστε να είναι πιεσμένοι για να τις εντοπίσετε σε ένα πλήθος. Φαίνονται ακριβώς όπως όλους τους άλλους. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι γλυκομίλητος και ευγενικός. τερατώδη φύση τους έρχεται μέσα μόνο όταν έχετε εξετάσει λεπτομερέστερα προσωπικότητες, τις δράσεις τους και τις συνήθειες.
Διαβάζοντας το φρικτός παραμύθια του serial killers στέλνει μια ψύχρα μέχρι τη σπονδυλική στήλη. Οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να έχει μια δυσλειτουργική οικογένεια και τον καθορισμό κακοποιήθηκαν ως παιδιά - συναισθηματικά, σεξουαλικά ή προφορικά. Είναι σαν αυτό ενεργοποιεί κάποια ψυχολογική σκανδάλη στο μυαλό τους, αυξάνοντας τα αισθήματα ανεπάρκειας και αναξιότητας, και αναγκάζοντάς τους να αναζητήσουν τις δικές ειδεχθή μορφή τους θέσης.
Υπήρξαν εκατοντάδες συρροή δολοφόνοι στην ιστορία της Αμερικής, και υπάρχουν μερικά που τείνουν να μένουν στο μυαλό των πολιτών, να γίνει "διάσημος".
Εδώ είναι μερικά μόνο από τα (σε) διάσημη serial killers που έχουν περπατήσει στους δρόμους του έθνους μας, δεν συγκεκριμένη σειρά. Μπορεί να υπάρχουν πολλές άλλες που είναι γνωστοί ή έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους, αλλά πήραμε μερικά από τα πιο διάσημα δολοφόνοι που μας συγκλόνισε πραγματικά.
Ed Gein (δολοφονίες μεταξύ 1947 και 1957)
Γνωστός ως πηγή έμπνευσης δολοφόνο της ιστορίας πλέον, ο χαρακτήρας του έγινε κεντρικό στοιχείο σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων Χίτσκοκ είναι θρίλερ Alfred Psycho και το χαρακτήρα του Μπάφαλο Μπιλ στη Σιωπή των Αμνών,μεταξύ άλλων.
Modus operandi
Gein ήταν ένας serial killer που ξεφλουδισμένα τα θύματά του, ξέθαψε τα πτώματα, και διακοσμημένα στο σπίτι του με μέρη του σώματος των θυμάτων του ». Ανθρώπινου δέρματος χρησιμοποιήθηκε για να κάνει κάδους σκόνη, τα έπιπλα, ακόμα και τα ρούχα.
Φόντο
Gein γεννήθηκε το 1906 ως ο νεώτερος δύο αγόρια. Είχε μια αδύναμη αλκοολικό πατέρα και μια αυταρχική μητέρα που ήταν βαθιά θρησκευτική. Ήταν λέγεται ότι είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί της. Τους δίδαξε για ανηθικότητα και τα κακά των γυναικών και το σεξ και να αποθαρρύνονται οι σεξουαλικές επιθυμίες τους. Γύρισε σε θηλυπρεπείς και ντροπαλό παιδί.
Ο πατέρας του πέθανε ως αποτέλεσμα του αλκοολισμού του και αργότερα τον αδελφό του Ερρίκου του, ο οποίος χρησιμοποιείται για να επικρίνουν τη μητέρα του για το νοσηρό προσήλωση Gein της προς αυτήν, έχασαν τη ζωή τους σε μια μυστηριώδη πυρκαγιά. Οι νεότεροι αγόρι αργότερα υποψίες.
Φαντασιώσεις
Με κανείς να τον έλεγχο μετά τη μητέρα του πέθανε, Gein έγινε εμμονή με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις και γυναικεία ανατομία. Γοητευμένος από το ανθρώπινο τα πειράματα που διεξάγονται στα ναζιστικά στρατόπεδα, άρχισε να ληστεύει τους τάφους για την εκτέλεση πειραμάτων, του ιδίου συμπεριλαμβανομένου exhuming σώμα δική της μητέρας του. Τα πειράματα έγιναν φρικτός και καννιβαλιστικός. Είχε την επιθυμία να τον εαυτό του να μετατραπεί σε μια γυναίκα και θα δημιουργούσε το στήθος έξω από ανθρώπινο δέρμα και drape τους πάνω από τον εαυτό του. Πίστευε ότι για μια αλλαγή φύλων, θα χρειαστεί νέα όργανα και έτσι ξεκίνησε ο σκοτώνοντας ξεφάντωμα, το οποίο λέγεται ότι είναι λόγω της αγάπης-μίσους σχέση του με τη μητέρα του.
Σπίτι του Τρόμου
Όταν η αστυνομία επιτέλους μαζί του, βρήκαν μια ποικιλία από αξιοθέατα φρικτός - κρέμονται πτώματα με τους λαιμούς τους και τα κεφάλια που λείπουν, τα κύπελλα από το κρανίο, κοσμήματα κατασκευασμένα από ανθρώπινο δέρμα, κρεμαστά χείλη, ταπετσαρία δέρματος για καρέκλες, και μάσκες από δέρμα του προσώπου και του αιδοίου (συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του) που ήταν ζωγραφισμένο το ασήμι. Η πιο συγκλονιστική ανακάλυψη αυτή ίσως την καρδιά της μητέρας του, η οποία βρέθηκε σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Αστυνομία υπολογίζονται 15 γυναίκες ως θύματα του. Gein είπε στην αστυνομία ότι ουδέποτε είχε σεξουαλική επαφή με καμία από τις νεκρές γυναίκες, όπως "αυτοί μύριζαν πολύ άσχημα." Γοητεία του με τις γυναίκες ήταν λόγω της δύναμης που κατείχαν έναντι των ανδρών. Gein έγινε δεκτή στο Waupan Κρατικό Νοσοκομείο και πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 78 ετών.
Ted Bundy (δολοφονίες μεταξύ 1974 και 1978)
Ted Bundy απέδειξε ότι ακόμα και ο διάβολος μπορεί να είναι ελκυστική. Bundy ήταν ένα από τα πιο διαβόητα συρροή δολοφόνοι στην αμερικανική ιστορία. Ήταν όμορφος, γοητευτικός και καλλιέργεια, όλα τα χαρακτηριστικά που διαδραματίζουν ρόλο στην ικανότητά του να βιασμό και τη δολοφονία πολλών νέων γυναικών. Μάλιστα ασχολούνται με νεκροφιλία (σεξουαλική έλξη ή η συμμετοχή με πτώματα).
Modus operandi
Μπάντι είχε μοναδικές τεχνικές της δελεάσουν τα θύματά του. Θα πίνουν αλκοόλ πριν πλησιάσουν τα πιθανά θύματα, ακόμη και σε ένα πλήθος ή σε ευρύ φως της ημέρας, και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους με την απομίμηση ενός τραυματισμού με το χέρι του σε ένα ψεύτικο cast ή μια σφεντόνα. Θα σε πράξη φορές ως ένας αστυνομικός ή το προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Μετά την δελεάσει τα θύματα στο αυτοκίνητό του, θα τους χτυπήσει στο κεφάλι τους με ένα μοχλό. Στη συνέχεια βίασαν και επιτέθηκε σεξουαλικά πριν από στραγγαλισμό και ακρωτηριάζουν τους.
Αυτή εμφανίσιμη μανιακός χρησιμοποιείται για να επισκεφθείτε τα πτώματα αρκετές φορές στο σώμα Taylor Mountain site χωματερής, εφαρμόζονται μακιγιάζ σε αυτά, και να κοιμηθούν μαζί τους μέχρι να αποσυντίθεται.
Φόντο
Μία από τις θεωρίες λέει ότι άρχισε να σκοτώνει ανθρώπους ήδη από 14 χρονών. Πολλά από τα θύματά του λέγεται ότι έχουν μια φυσική ομοιότητα με την πρώτη κοπέλα του.
Bundy γεννήθηκε Θεόδωρος Robert Cowell το 1946 στο Burlington, Βερμόντ για άγαμο μητέρα του 22. Παίρνει το όνομά του από τον πατριό του. Ήταν που να πιστεύει από τους παππούδες του, ότι ήταν ο γιος τους και ότι η μητέρα του ήταν στην πραγματικότητα η αδελφή του.
Ήταν καλός μαθητής, και όπως οι περισσότεροι νέοι κατέστρεψαν κατά την πρώτη του αγάπη τον άφησε. Bundy δεν ασχολήθηκε με τον πόνο, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν όμως. Πέρασε χρόνια προσπαθώντας να πάρει πίσω, και όταν το έκανε άρχισε να σκοτώνει αθώους ανθρώπους και στη συνέχεια με ντάμπινγκ φίλη του ακριβώς όπως η ίδια τον πέταξε.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Εκτελέστηκε το 1989 μετά ομολογώντας με 40 φόνους.
Πριν από την εκτέλεσή του, αποκάλυψε ότι ο εθισμός του στην πορνογραφία τον οδήγησε να κάνει ό, τι έκανε. Είπε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν εθιστεί και δεν γίνεται τίποτα γι 'αυτούς.
Ένα από τα διάσημα αποσπάσματα Bundy χαρά - "Είμαστε κατά συρροή δολοφόνοι είναι οι γιοι σας, είμαστε συζύγους σας, είμαστε παντού. Και θα υπάρξουν περισσότερα από τα παιδιά σας νεκρών αύριο. "
Ο David Berkowitz - Γιος του Σαμ (δολοφονίες μεταξύ 1976 και 1977)
Περισσότερο γνωστή ως ο Υιός του Sam ή το 0,44 δολοφόνο, ο David Berkowitz είναι μια πόλη της Νέας Υόρκης κατά συρροή δολοφόνο που σκότωσε έξι άτομα και τραυματίστηκαν πολλά άλλα. εγκλήματα που του έγινε διάσημος λόγω των επιστολών του προς τα μέσα ενημέρωσης και την αστυνομία, εκτός από το λόγο διέπραξε τα εγκλήματα αυτά.
Λόγος για δολοφονία
Berkowitz έδωσε ένα περίεργο λόγο για δολοφονία - υποστήριξε ότι για να κρατήσει τους δαίμονες ήσυχη, άρχισε να κάνει αυτό που ήθελαν. Όταν τα σκυλιά howled, άρχισε να πιστεύει ότι αυτά τα σκυλιά ήταν δαίμονες ζητώντας του να σκοτώσει τις γυναίκες. Ήταν πεπεισμένος ότι ιδιοκτήτες του σπιτιού του, ο Τζακ και η σύζυγός του, αποτελούσαν μέρος της συνωμοσίας δαίμονα και ο Jack ήταν ο αρχηγός των όλα τα σκυλιά.
Αργότερα θα στραφούν σε ένα άλλο διαμέρισμα, αλλά εξακολουθούν να ελέγχονται από τους δαίμονες στο μυαλό του. νέος γείτονας του, Sam Carr, είχε ένα μαύρο Λαμπραντόρ που Berkowitz πίστεψαν ότι κατείχε. Αυτός πυροβόλησε το σκυλί.Που δεν παρέχει καμία ανακούφιση, καθώς άρχισε να πιστεύει ότι Sam Carr είχε στην κατοχή από το μεγαλύτερο δαίμονα, ίσως και ο ίδιος ο Σατανάς. Κάθε νύχτα οι δαίμονες είπε Berkowitz να σκοτώνουν και να σβήνω δίψα τους για το αίμα.
Επίσης χρησιμοποιείται για να γράψει επιστολές στην αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως τους χλευάσουν, τις λεπτομέρειες των δολοφονιών του.
Φόντο
Ο David Berkowitz, γεννηθείς το 1953, είχε έναν υιοθετημένο γιο μιας μεσοαστικής οικογένειας, στο Μπρονξ. Παρά το γεγονός ότι οι γονείς του τον αγαπούσε, Berkowitz που πολλές θυμού και της ενοχής μέσα του, όπως ο ίδιος αισθάνθηκε υπεύθυνος για το θάνατο της φυσικής μητέρας του, ο οποίος είχε πει πέθανε τον τοκετό για να τον. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ο λόγος για την επιθετική συμπεριφορά του.
Ήταν καταστράφηκε όταν η μητέρα του πέθανε από καρκίνο και ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε και μεταφέρθηκε στη Φλόριντα, αφήνοντας πίσω του όταν ήταν 18.
Αργότερα ανακάλυψε ότι φυσικά η μητέρα του ήταν ζωντανός και ότι είχε μια αδελφή. Υπήρχε ένα reunion, butit ήταν πολύ αργά για αυτόν από τότε που αυτός προτίμησε την απομόνωση και αυταπάτες του.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Berkowitz έλαβε 365 ποινή φυλάκισης έτος και είπε το FBI που εφηύρε ο «Γιος του Σαμ» ιστορίες για να πείσει το δικαστήριο ότι ήταν από το μυαλό του. Τότε, είπε ο πραγματικός λόγος που σκότωσε ήταν εν μέρει επειδή μισούσε τη μητέρα του για να του αφήνει και εν μέρει την αποτυχία του με τις γυναίκες. Ένιωσε σεξουαλικά ξύπνησε όταν σκότωσε τις γυναίκες, και σκότωσε έξι από αυτές.
John Wayne Gacy (δολοφονίες μεταξύ 1972 και 1978)
Ένα σεβαστό μέλος της Junior Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενός ιερού καπετάνιος του τοπικού Δημοκρατικού κόμματος, ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης σύμβαση με την εκτέλεση τζόκερ σε παιδικά πάρτι, John Wayne Gacy φαινόταν ως η κανονική όσο έρχονται.
Ήρθε η οποία είναι γνωστή ως ένα από τα πιο παραγωγικός συρροή δολοφόνοι στην ιστορία των ΗΠΑ.
Modus operandi
Gacy δελεάζονται τα θύματά του σε χειροπέδες στο πρόσχημα της δείχνοντάς τους ένα ζευγάρι χειροπέδες τέχνασμα που χρησιμοποιείται σε κλόουν πράξη του. Είχε τολμήσει τότε η νεολαία να απελευθερωθούν. Μόλις τα αγόρια ήταν δεμένος με χειροπέδες, θα χρησιμοποιεί είτε ένα σκοινί ή ένα συμβούλιο μεταξύ τους λαιμούς τους για να τους σκοτώσουν, ενώ αυτοί τα θύματα βιασμού.
Φόντο
Gacy γεννήθηκε σε ένα μπλε κολάρο οικογένεια το 1942 και είχε δύο αδελφές. Ο πατέρας του ήταν καταχρηστική αλκοολικός που λεκτικά και σωματικά κακοποίηση των παιδιών του. Gacy αγάπησε βαθιά τον πατέρα του και προσπάθησε να τον παρακαλώ, αλλά απέτυχε.
Είχε την ικανότητα να πείσει μια χειραγωγήσουν τους ανθρώπους, πιθανόν λόγω του τρόπου που η κανονική και αβλαβείς φάνηκε στο εξωτερικό. Αργότερα παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά της δικής του, αλλά η γυναίκα του τον εγκατέλειψε όταν συνελήφθη για την προσπάθεια να εξαναγκάσει έναν συνάδελφο εργαζόμενο σε ομοφυλοφιλικές πράξεις.
Ένα άλλο πράγμα που σημειώνει είναι ότι τραυματίστηκε από το κεφάλι του πέφτοντας από μια κούνια, όταν ήταν 11 ετών. Έπασχε από διακοπές ρεύματος έως ότου ήταν 16, και στη συνέχεια είχε διαγνωστεί με έναν θρόμβο αίματος και η κατάσταση διορθώθηκε.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Όταν συνειδητοποίησε ότι Gacy αστυνομία επρόκειτο να τον συλλάβει, ο ίδιος παραδόθηκε. Τους είπε, "Υπάρχουν τέσσερις Johns" (παρόμοιο με πολλαπλές προσωπικότητες) - ο ένας ήταν εργολάβος, άλλο ένας κλόουν, ένας πολιτικός, και την τέταρτη πήγε από το όνομα Jack Hanley, και το έκανε κακά πράγματα.
Gacy ομολόγησε σε περισσότερες από 24 δολοφονίες και επέστησε ένα χάρτη σε 28 τάφους κάτω από το σπίτι και το γκαράζ του. Είπε επίσης ότι έριξε πέντε άλλα στο Des Plaines Ποτάμι.
Εκτελέστηκε με θανατηφόρο ένεση στις 10 Μαΐου 1994. το τελευταίο γεύμα του αποτελείται από τηγανητό κοτόπουλο, κοκ, Γαλλικά πατάτες και φρουτόπιτα φράουλας. Τα τελευταία του λόγια ήταν "Φίλα μου τον κώλο."
Jeffrey dahmer - Monster (δολοφονίες μεταξύ 1978 και 1991
Αυτή η συρροή δολοφόνος Milwaukee δολοφονήθηκε αγόρια της Ασίας και της αφρικανικής καταγωγής. δολοφονίες του ήταν φρικτός και να συμμετέχουν τα βασανιστήρια, την αναγκαστική σοδομία, διαμελισμός (αφαιρώντας τα άκρα τους), νεκροφιλία, και του κανιβαλισμού.
Συνελήφθη πρώτο όταν αλιεύονται fondling μια 13-χρονών αγόρι στο Μιλγουόκι και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο σε ένα στρατόπεδο απελευθέρωση της εργασίας. Αφού υπηρέτησε δέκα μήνες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την καλή συμπεριφορά του. Αυτό είναι κατά τη θανάτωση του ξεφάντωμα άρχισε.
Διέπραξε πρώτο φόνο του στην ηλικία των 18 ετών, λίγο μετά την απελευθέρωση, και το πρώτο θύμα του ήταν ένα 19-year-old hitchhiker.
Υπήρξε μια πολύ-μίλησε για την ιστορία για ένα 14-year-old αγόρι που σχεδόν δραπέτευσε dahmer το 1991.Περιπλανήθηκε στους δρόμους χωρίς ρούχα, με dahmer κατά την άσκηση. Αστυνομία πίστευε ιστορία dahmer ότι το αγόρι ήταν 19 ετών και ήταν συνεργάτης του, και πήρε το αγόρι στο σπίτι dahmer του. Παρά τις παρατηρώ ένα περίεργο μυρωδιά εκεί, θα μείνει χωρίς διερεύνηση. Λίγο μετά, το αγόρι σκοτώθηκε και dahmer διατηρείται το κρανίο του για ενθύμιο.
Φόντο
Dahmer ήταν ο γιος ενός αναλυτικού χημικός, και σαν παιδί είχε μια γοητεία με dissecting νεκρά ζώα. Από την εποχή που ήταν έφηβος, ήταν αλκοολικός και ένα loner. Εγκατέλειψε το κολλέγιο και ο πατέρας του τον ανάγκασε να καταταγούν στο στρατό. Μετά από μόλις δύο χρόνια, απολύθηκε εξαιτίας της κατανάλωσής του. Επειδή δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον πατέρα του, μετακόμισε στη με τη γιαγιά του και έζησε μαζί της για έξι χρόνια. Η γιαγιά του του ζήτησε να μετακομίσουν, όταν συνελήφθη για να αναλάβει το δημόσιο.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Dahmer πιάστηκε από την αστυνομία όταν μία υποθετική θύμα διέφυγε και ειδοποίησε τους. Ήταν υπεύθυνη για 15 δολοφονίες, που καταδικάστηκε σε 15 ισόβια. Dahmer εξέφρασε στη συνέχεια τις τύψεις και ευχήθηκε το θάνατο ο ίδιος μετά. Ήταν ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου από έναν συνάδελφο τρόφιμος και πέθανε από σοβαρό τραύμα κεφαλής.
Gary Ridgway - Οι Green River Killer (δολοφονίες μεταξύ 1982 και 1984)
«Μισώ τα περισσότερα πόρνες. Δεν ήθελα να τους πληρώνουν για σεξ. Επέλεξα, επίσης, ιερόδουλων ως θύματα επειδή ήταν εύκολο να παρθεί χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Ήξερα ότι δεν θα αναφερθεί λείπουν αμέσως, και θα μπορούσε ποτέ να αναφερθεί λείπουν. "Αυτά ήταν τα λόγια ενός από τα χειρότερα Σφαγείς στην αμερικανική ιστορία, που λέγεται πως έχουν σκοτωθεί περισσότερες γυναίκες από ό, τι οποιαδήποτε άλλη serial killer - Gary Ridgway.
Η Green River Killer δράμα εκτυλίσσεται σε Aurora Avenue στις όχθες του Green River, όπου εκατοντάδες πόρνες "κολλάει" γύρω, και όταν στις 15 Ιουλίου 1982 το σώμα του ένα 16-year-old πόρνη βρέθηκε. Ήταν το πρώτο θύμα του περιβόητου Green River Killer και βιάστηκε και στραγγαλίστηκε σε θάνατο. Είχε τη συνήθεια να βρει ένα ορόσημο και έξοδος από μια ομάδα των νεκρών σωμάτων στην «συσπειρώσεων», να θυμάστε εύκολα. Οδήγησης από αυτές τις ομάδες και να θυμόμαστε τους έδωσε ένα υψηλό.
Οι δολοφονίες συνεχίστηκαν και της αστυνομίας δεν μπόρεσαν να βρουν μια ένδειξη, έτσι ο "Green River Taskforce" ιδρύθηκε το 1984. Ο απολογισμός των νεκρών είχε φτάσει 26 από τότε.
Bundy του Τεντ Βοήθεια
Ένας άλλος μανιακός δολοφόνος, ο Ted Bundy (που καθόταν σε μια σειρά του θανάτου), προσφέρθηκε να βοηθήσει την αστυνομία και τους έδωσε πολλές ενδείξεις στο εργασιακό του νου έναν κατά συρροή δολοφόνο, μέχρι που ο χρόνος που εκτελέστηκε.
Φόντο
Ridgway γεννήθηκε στο Salt Lake City, Utah και είχε δύο αδελφούς. Είχε μια αυταρχική μητέρα που συνεχώς φώναζαν κατά του πατέρα τους και να ελέγχονται Ted εντελώς, και δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένοι με αυτό που έκανε. IQ Ridgway ήταν 80, το οποίο σήμαινε μια ελαφρά νοητική υστέρηση. Είχε μια ταραγμένη εφηβεία και μαχαίρωσε έξι χρονών παιδί όταν ήταν 16. Είχε πάντα μια εμμονή με τις πόρνες.
Ήταν παντρεμένος εδώ και δεκατέσσερα χρόνια και κατάφερε δυο εντελώς διαφορετικές ταυτότητες: ένας τη ζωή του μια υπέροχη σύζυγος που μεταβαίνει για ρομαντικές διακοπές, και το άλλο από τα κακόφημα μανιακός δολοφόνος.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Η Green River Killer που προκαλείται κομφούζιο για δυόμισι χρόνια και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Ο παραδέχθηκαν την ενοχή τους στις 48 τα τέλη του 2003, αλλά ισχυρίστηκε ότι σκότωσε 71 γυναίκες. Μια αμφιλεγόμενη παζάρι λόγος αυτός άρχισε να γλιτώσει τον εκτέλεσης σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια για να εντοπίσει τα λείψανα όλων των γυναικών αυτών, παρέχοντας λεπτομέρειες. Αυτό δημιούργησε μια μεγάλη διαμάχη, όπως πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι το άτομο που δολοφόνησε τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή η ποινή του θανάτου.
Καταδικάστηκε σε 48 ισόβια κάθειρξη και σήμερα βρίσκεται φυλακισμένος στην Ουάσινγκτον στο Washington State Penitentiary.
Belle Sorenson Gunness (δολοφονίες μεταξύ 1900 και 1908)
Αντίθετα με πολλές άλλες γυναίκες δολοφόνοι, Gunness δεν δηλητηριάζουν τα θύματα της - τα σφάζουν. Ήταν ένα 42-year-old νορβηγική μετανάστρια, η οποία αγόρασε ένα ακίνητο στο Λα Porte, Indiana χρησιμοποιώντας ασφάλιση τον πρώτο της σύζυγο μετά το θάνατό του. Ο σύζυγός της και τα δύο από τα παιδιά της, δήλωσε ότι έχουν πεθάνει μυστηριωδώς, αν και δεν υπήρχαν υποψίες. Αφού μετακόμισε στο Λα Porte με τα υπόλοιπα παιδιά της, παντρεύτηκε τον Peter Gunness που πέθανε μετά από μόλις εννέα μήνες. Συνέλεξε άλλο ασφαλίσματος. Κατά τα επόμενα χρόνια, άλλα άτομα που μπήκε στη ζωή της, εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος.
Έγινε διάσημος για να είναι μια μαύρη χήρα - δολοφονία πολλών από τους συζύγους της, οι εργαζόμενοι ράντσο εγκρίθηκαν και τα παιδιά.
Modus operandi
Η εισηγήτρια θα πραγματοποιηθεί γαμικές διαφημίσεις σε εφημερίδες και υποσχέθηκε άνδρες συζυγικής ευτυχίας και μια ζωή γεμάτη αγάπη. Αρκετά αισιόδοξοι ταξίδεψε στο Λα Porte εκτέλεση αποταμιεύσεις τους ζωή μαζί τους. Αυτή θα ήταν τότε τα ναρκωτικά τους και θα τα κόψουν και έκοψε γουρούνια της. Η εισηγήτρια θα τυλίξτε τους στη συνέχεια, με αδιάβροχο και την ταφή τους στο αγρόκτημα της.
Μια επιστολή που έγραψε το έχουν διαβάσει - "Η καρδιά μου χτυπάει στα άγρια έκσταση για σένα, Άντριου μου, σας αγαπώ. Ελάτε προετοιμασμένοι να μείνουν για πάντα. "
Φόντο
Υπάρχουν διάφοροι λογαριασμοί του υποβάθρου της. Είχε πει ότι είναι ένα από τα οκτώ παιδιά και γεννήθηκε στην Stoersetgjerdet στη Νορβηγία. Μια ιστορία πηγαίνει ότι έμεινε έγκυος με έναν άνθρωπο και αυτός την κλώτσησε στο στομάχι της στο κοινό προκαλώντας της για να χάσει το παιδί της. Εξαφανίστηκε μετά από λίγο. Σύμφωνα με την αδελφή της, Belle ειπώθηκε για να είναι τρελός για τα χρήματα.
Λείπει Μυστηριωδώς
Το 1908, αγροικία Gunness «έπιασε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Όταν τέθηκε έξω, τα λείψανα των πολλών ανθρώπων ανακαλύφθηκαν - άντρες, παιδιά, και ακόμη και μια γυναίκα. Τα παιδιά χαρακτηρίστηκαν ως δικό της. Η γυναίκα αυτή πιθανολογείται ότι είναι Gunness εαυτό της, παρόλο που δεν υπήρχε το κεφάλι. Θεωρήθηκε πέθανε στη φωτιά.
Πολλοί πετσοκοπεί οργανισμοί βρέθηκαν γύρω από την περιουσία της, σκαλισμένα σαν γαλοπούλες. Τα κεφάλια είχαν αποκοπεί, όπλα αφαιρεθεί, και τα πόδια πριονιστεί μακριά στο μηρό.
Παρά την παραδοχή ότι αυτή πέθανε, το χέρι ράντσο και τον εραστή της, Lamphere, ισχυρίστηκε ότι βοήθησε Belle πλαστό το θάνατό της και τρέχει μακριά όταν συνελήφθη. Επισήμως, ήταν θεωρούνται νεκροί.
Είχε λεχθεί ότι έχουν σκοτωθεί 49 άτομα.
Charles Manson (Δολοφονίες το 1969)
Που ονομάζεται "πιο επικίνδυνο άνδρα" και το "διάβολο", Charles Manson ήταν ο τρόμος της δεκαετίας του '60.
Φόντο
Γεννήθηκε το 1934 σε ένα 16-year-old μητέρα που ήταν ταραχοποιός. Τον άφησε με τη θεία ή γιαγιά του τον περισσότερο καιρό. Συνελήφθη για ένοπλη ληστεία και τα τέλη που αποστέλλονται σε σωφρονιστικό τομέα, αφήνοντας Manson για να ζήσει με τη θεία και τον θείο του. Ακόμη και μετά αφέθηκε ελεύθερη, η μητέρα του δεν ήθελε την ευθύνη για τη φροντίδα μετά από αυτόν. Ήταν ακόμα και πρόθυμοι να τον εμπορίου για ένα ποτό. Ο πατέρας του δεν ήταν ποτέ στη σκηνή από τη γέννησή του.
Manson κατέληξε να είναι μια ταραχοποιός ο ίδιος, και τον έστειλαν σε ένα σχολείο της μεταρρύθμισης στην ηλικία των εννέα. Μέχρι τη στιγμή που ήταν 26, είχε κατηγορηθεί για βιασμό, τις επιβαρύνσεις των ναρκωτικών, κλοπές, μαστροπεία, και πολλά άλλα.
Ήταν θρησκευτικές και χρησιμοποίησε αυτό για να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους σε αυτόν μετά. Όταν ήταν 34, ίδρυσε το "Charles Manson Family" με την προσέλκυση μια ομάδα οπαδών - ως επί το πλείστον νεαρές γυναίκες με ταραγμένη pasts. Συνήθιζε αμφεταμίνες να αλλάξουν την προσωπικότητά τους και άρχισαν να αποκαλώντας τον «Ιησού Χριστού» και έκανε ό, τι ήθελε, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής ευνοεί.
Ήταν λάτρης της μουσικής οι οποίοι πίστευαν ότι οι «Beatles», «προφήτες είχαν σταλεί στη γη για να προειδοποιήσει για μια επερχόμενη επανάσταση. Manson επικεντρώθηκε σε Armageddon, όπου οι μαύροι θα ανέλθει στην εξουσία και να σκοτώσει όλα τα λευκά και η οικογένεια Manson θα ήταν ο μόνος λευκός που ζουν οικογένεια. Είχε την αίσθηση ότι οι μαύροι δεν θα είναι σε θέση να παραμείνει στην εξουσία εξαιτίας μιας κόμπλεξ κατωτερότητας και ότι η οικογένεια Manson στο να αποφανθεί στη συνέχεια τον κόσμο.
Όταν αυτό δεν συνέβη, ξεκίνησε έχοντας άνθρωποι σκοτώνονται από την "οικογένεια" των μελών του.
Δολοφονίες και Προτάσεων
πρώτη δολοφονία του ήταν αυτή του Sharon Tate, σύζυγος του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι. Η επόμενη ήταν η οικογένεια LaBianca. Καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά στη συνέχεια μειώθηκε σε ισόβια κάθειρξη, όταν Καλιφόρνια Ανώτατο Δικαστήριο εξαλειφθεί θανατικές ποινές που επιβάλλονται προσωρινά. Σήμερα είναι ένας τρόφιμος στο Corcoran κρατική φυλακή.
Albert Fish (δολοφονίες μεταξύ 1919 και 1930)
Albert Fish μπορεί να ήταν πιο ευτελείς παιδεραστίας Αμερικής, μανιακός δολοφόνος, και ανθρωποφάγος. Είναι γνωστός με πολλά ονόματα - Gray Man, Brooklyn Vampire, The Boogeyman, και το Werewolf του Wysteria. Ήταν ένας ευγενής εμφάνιση και φιλάνθρωπη παππούς, μια συνολική αντίθεση με το τέρας μέσα του. Η σύζυγός του τον θεωρούσαν μια υπέροχη σύζυγο και τα παιδιά του, πίστευε ότι ήταν ο πατέρας μοντέλο. Μερικά από τα εγκλήματά του φαίνεται απίστευτο.
Φόντο
Hamy Ψάρια (όνομα γέννησης του), γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον, όπως ο νεώτερος τεσσάρων παιδιών. Αρκετά από τα μέλη της οικογένειας του είχαν προβλήματα ψυχικής υγείας. Μετά το θάνατο του πατέρα του, είχε θέσει σε ένα ορφανοτροφείο από τη μητέρα του και ήταν χτυπημένη στο ορφανοτροφείο συχνά. Ότι λέγεται ότι όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι απολάμβανε σωματικό πόνο και αισθάνθηκε ξύπνησε από αυτήν. Στη συνέχεια τέθηκε σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις στην ηλικία των 12 και εισήχθη σε άλλες στρεβλά πρακτικές του πόσιμου ούρων και Coprophagia. Σαββατοκύριακα του δαπανήθηκαν επισκέπτονται δημόσια λουτρά για να παρακολουθήσουν τα αγόρια γδύνομαι. Αυτό οδήγησε στην ανδρική πορνεία, η οποία συνεχίστηκε ακόμη και μετά τον γάμο του και τις γεννήσεις των έξι παιδιά του.
Μετατραπεί σε Ψυχο-μαζοχιστής
Ανέπτυξε, επίσης, ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για τον ευνουχισμό και επισκέφθηκε οίκους ανοχής, όπου ο ίδιος πήρε κτυπημένη και ξυλοδαρμούς. Ο έσπρωξε βελόνες στο σώμα του, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων του.Ακτίνες Χ αποκάλυψαν αργότερα συνολικά 27 βελόνες μέσα του.
Ήταν στην ηλικία των 55 που άρχισε να βιώνει παραισθήσεις. Πίστευε ότι ο Θεός τον διέταξε να ευνουχίσει νεαρά αγόρια.Αυτό ήταν διαγνωστεί ως θρησκευτική ψύχωση και είναι αυτό που οδήγησε στη αρκετές ακρωτηριασμούς και τις δολοφονίες που διέπραξε.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Παρά το γεγονός ότι ήταν ύποπτος σε πέντε δολοφονίες, δήλωσε ότι "είχε" περίπου 100 παιδιά σε όλα τα κράτη. Κανείς δεν ήξερε αν μιλούσε για cannibalization ή παρενόχληση. Εκτελέστηκε σε μια ηλεκτρική καρέκλα.
Herman Webster Mudgett - Δρ Χολμς (δολοφονίες μεταξύ 1893 και 1895)
εγκληματικής σταδιοδρομίας Mudgett ξεκίνησε ως φοιτητής ιατρικής που έκλεψε πτώματα από το Πανεπιστήμιο του Michigan. Συνήθιζε τα πτώματα για να συλλέξει τα χρήματα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν υπό πλαστά ονόματα.Ξεκίνησε τότε μια αυτοκρατορία φαρμακείο και κατασκεύασε ένα τεράστιο μέγαρο εκατό-δωμάτιο με πόρτες παγίδα, ασβέστης φρέατα, ψεύτικο τοίχους, κάδοι οξύ, και τις μυστικές εισόδους.
Modus operandi
Θα νοικιάσετε δωμάτια για τους επισκέπτες και στη συνέχεια να προσπαθήσει να εισπράξει την ασφάλεια, όταν σκοτώθηκαν εκεί. Επίσης, χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν τις γυναίκες να «τα βασανιστήρια κάστρο του," ελπιδοφόρα γάμο. Θα ρίξει στη συνέχεια κάτω φρεάτιο του ανελκυστήρα και του φυσικού αερίου τους με τον θάνατο.Αλλά πριν το έκανε αυτό θα τους αναγκάσει να υπογράψουν όλες τις αποταμιεύσεις τους τη ζωή πάνω σε αυτόν.
Φόντο
Herman γεννήθηκε στο New Hampshire και ο πατέρας του ήταν πολύ αυστηρός, συχνά παρενόχληση του γιου του. Είχε ένα πολύ γνωστό φόβος του γραφείου του τοπικού γιατρού και εξαιτίας αυτής άλλους μαθητές του σχολείου του θα αναγκάζονταν συχνά να τον αναγκάσει να αγγίξει ανθρώπινους σκελετούς. Αυτό που ήταν γραφτό να γίνει τρομάξει κατέληξε να είναι μια γοητεία, η οποία οδήγησε στην κλοπή του πτώματα, ενώ στην ιατρική σχολή.
Ξεκίνησε με την επωνυμία "HH Holmes" μετά τη μεταφορά της στο Σικάγο και έχεις ασχολούνται με πολλές σκιερό δραστηριοτήτων. Είναι επίσης ένας δίγαμος, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και τρίτη φορά, ενώ ακόμα παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα. Ήταν γνωστό για να είναι γόης και άνθρωπος κυρίες ».
Δολοφονίες
τεράστιο κάστρο του με μυστικά περάσματα είχε ένα φαρμακείο και άλλα καταστήματα στο ισόγειο και άνω περιοχών χρησιμοποιούνταν ως γραφείο του. Υπήρξαν περισσότερες από εκατό δωμάτια χωρίς παράθυρα, ενώ υπήρχαν και πόρτες που άνοιξαν σε τοίχους από τούβλα. Υπήρχαν επίσης οι κλίμακες στο πουθενά, πόρτες που δεν μπορούσε να ανοιχθεί από μέσα και διάφορες άλλες τέτοιες παραδοξότητες. Αυτό έμελλε να γίνει θανάτωση den του.
Ήταν εδώ ότι η θανάτωση γλέντι βλάστησε σε διάστημα τριών φρικτή ετών. Γυναίκες θύματα ήταν κυρίως εργαζομένους του, οι οποίοι όφειλαν να λάβουν μια πολιτική ασφάλειας ζωής όπου Holmes θα πληρώσει τα ασφάλιστρα. Ηχομονωμένα δωμάτια με γραμμές αερίου τοποθετηθεί χρησιμοποιήθηκαν για να σκοτώσουν ανθρώπους. Αυτά τα θύματα ήταν ασφυξία και κραυγές τους είχαν περάσει απαρατήρητα που ασφυκτιά. Υπήρχε ένα αλεξίπτωτο που έλαβαν τα όργανα στο υπόγειο, να αφαιρεθούν εφόσον ορισμένοι φορείς έχουν διαχωριστεί, σάρκα και να μετατραπεί σε σκελετικές μοντέλα.Πούλησε τα σκελετοί και άλλων οργάνων σε ιατρικές schools.He επίσης πολύ καλές επιδόσεις παράνομες αμβλώσεις στο κάστρο και πολλοί από τους ασθενείς του πέθανε.
Πρόταση
Τελικά αστυνομία αυξήθηκε ύποπτες για τις δραστηριότητες στο κάστρο και όταν ήξερε ότι ήταν να πιαστεί, ο έκαψαν το κάστρο και εξαφανίστηκε. Παραμένει πάνω από διακόσια άτομα βρέθηκαν στα απανθρακωμένα συντρίμμια. Ήταν αργότερα που αλιεύονται και κρεμάστηκε.
Coral Eugene Watts - (δολοφονίες μεταξύ 1974 και 1982)
Watts ήταν η πρώτη γνωστή κατά συρροή δολοφόνος στην ιστορία του έθνους για να αποκτήσει νομίμως ασυλία, και σε ένα σημείο που ακόμη και φαινόταν σαν να ήταν να απελευθερωθεί το 2006, παρά το ότι έχει διαπραχθεί μεταξύ 80-100 δολοφονίες. Όταν ένας αστυνομικός είπε ότι δεν διέθετε αρκετά δάχτυλα των χεριών και να μετρήσετε όλες τις δολοφονίες που διέπραξε, Watts, απάντησε ότι δεν υπήρχαν αρκετά δάχτυλα χεριών και των ποδιών σε ένα δωμάτιο. (Υπήρχαν τέσσερις άνδρες σε ένα δωμάτιο.)
Συνήθως οι serial killers είπε να σκοτώσουν ανθρώπους της φυλής τους. Ωστόσο Watts, ο οποίος ήταν ένας αφροαμερικάνος, σκότωσε λευκούς ως επί το πλείστον.
Παραδέχθηκε ότι θανάτωση θηλυκών γιατί είδε το κακό στα μάτια τους. Αυτός πνίγηκαν οι γυναίκες σε μια μπανιέρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα πνεύματά τους να διαφύγει.
Αυτός δεν ενέπιπτε στο πεδίο για πολλά χρόνια επειδή σκότωσε σε διαφορετικές χώρες και διαφορετικές χώρες. Τεστ DNA, επίσης, δεν αποδεικνύει τίποτα, γιατί δεν παίζω με τα θύματά του, σε αντίθεση με άλλες serial killers.
Modus operandi
Watts θα οδηγούν μερικές ώρες να διαπράξουν φόνους του. Αυτός κυνηγούσε τις γυναίκες στο αυτοκίνητό του, θα σταθμεύσει μπροστά τους, να βγει από το αυτοκίνητο, και στη συνέχεια να επιδιώξει τους. Σκότωσε γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 14 και 34 από στραγγαλισμό, πνιγμό, και μαχαιρώματος. Περιστασιακά χρησιμοποιούσε επίσης εργαλεία και άλλα μεταλλικά αντικείμενα.
Ξεκίνησε σκοτώνοντας στην ηλικία των 20, αλλά δεν τους βιασμούς, και ορισμένες από τις δολοφονίες του, συνέβη χωρίς να τον αγγίξει ακόμη και οι γυναίκες. Για εκείνον, η συγκίνηση προήλθε από το κυνήγι και την επίθεση.
Φόντο
γονείς των Watt χώρισαν όταν ήταν δύο χρονών και έζησε με τη μητέρα του και βήμα-πατέρα. Είχε πει να ενεργεί περίεργο, όταν ήταν παιδί. Ήταν ποτέ καλός σε ακαδημαϊκούς, αλλά διακρίθηκε στην πυγμαχία.
Ξεκίνησε με νοσογόνο όνειρα όταν ήταν 12, πάντα περιστρέφονται γύρω από τη δολοφονία γυναικών. Στα όνειρα του, θα γροθιά κακά πνεύματα τους και αυτός συνήθως έπεσε από το κρεβάτι του. Όταν ρωτήθηκε από τους ψυχιάτρους στη συνέχεια κατά πόσον αυτά τα όνειρα να τον ενοχλούν, είπε, "Οχι, εγώ αισθάνομαι καλύτερα μετά από αυτές."
Αυτά τα όνειρα σιγά-σιγά έγινε πραγματικότητα όταν άρχισε να παρακολουθεί, καταδίωξη, και εξετάζοντας τα μάτια της γυναίκας να βρει το κακό. Από την ηλικία των 15 ετών, άρχισε να χτυπά και πνιγμού τους. Τελικά, δεν ήταν αρκετό γι 'αυτόν να βλάψει τις γυναίκες - που έπρεπε να τους σκοτώσει.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων για φόνο, μια συμφωνία λόγος χορηγείται απαλλαγή από την δολοφονία εάν ομολόγησε τις δολοφονίες του, και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Εξαιτίας αυτού και η καλή συμπεριφορά του, Watts, θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει το 2006. Ωστόσο, μετά την Watts ομολόγησε ότι περίπου 80 δολοφονίες , οι αρχές του Μίτσιγκαν αρνήθηκε να πάει μέσα με τη συμφωνία και να έχεις μάρτυρες για να βγεί και να μιλήσω για ένα ζευγάρι των δολοφονιών. Watts κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Ωστόσο, πέθανε από καρκίνο του προστάτη το 2007.
Richard Angelo (Δολοφονίες μεταξύ Απριλίου 1987 και Οκτώβριο 1987)
Angelo ήταν ένας δολοφόνος με διαφορετική νοοτροπία από όλες τις άλλες. Έκανε ολόκληρο το έθνος φοβάται των νοσοκομείων. Η επιθυμία να είναι ήρωας στα μάτια των άλλων τον έκανε ένα τέρας. Ήταν 26 όταν πήγε να εργαστεί στο Καλό Σαμαρείτη Νοσοκομείου στο Long Island της Νέας Υόρκης. Ήταν ένας πρώην Eagle Scout και πάντα προσπαθούσε να κάνει καλά πράγματα και να βοηθήσουμε τους άλλους.
αδυναμία του να επιτύχει το επίπεδο των επαίνων που πάντα επιθυμητό τον έκανε έναν επικίνδυνο κατά συρροή δολοφόνο από ένα εντελώς διαφορετικό είδος.
Modus operandi
Πήρε πλεονέκτημα της μετάβασης νεκροταφείου στο νοσοκομείο για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Θα ένεση Pavulon και Anectine σε ασθενείς και στη συνέχεια να δηλώνει σχεδόν θάνατο. Θα τους πω ότι ήταν δίνοντας τους τα φάρμακα που θα τους κάνουν να αισθανθούν καλύτερα. Μετά την ένεση αυτά τα φάρμακα, οι ασθενείς αρχίζουν συναίσθημα ναρκωμένος και η αναπνοή τους έγιναν στενόχωρα. Έχασαν επίσης την ικανότητά τους να επικοινωνούν με τους γιατρούς και νοσηλευτές. Στη συνέχεια θα δείξει τον ηρωισμό του, βοηθώντας να σώσει τα θύματά του, αποτυπώνοντας όλοι στο νοσοκομείο.
Θάνατος ήρθε μετά από πολλούς από αυτούς τους ασθενείς, καθώς ήταν σε θέση να παρέμβει και να σώσει τους από θανατηφόρες ενέσεις του.
Φόντο
Angelo ήταν πρώην πρόσκοπος και πάντα ήθελε να γίνει ήρωας. Είχε πει να ποθεί για την προσοχή από τους γονείς του και όλοι οι άλλοι γύρω του.
Δολοφονίες και Προτάσεων
Λέγεται ότι έχουν σκοτωθεί 25 άτομα και συνελήφθη όταν ένα από τα θύματά του, κατάφερε να χρησιμοποιήσει το κουμπί κλήσης για βοήθεια μετά την ένεση. Μία από τις νοσοκόμες πήρε στη συνέχεια το δείγμα των ούρων του, και η δοκιμή αποδείχθηκε θετική για τα ναρκωτικά, Anectine και Pavulon, η οποία δεν είχε δοθεί συνταγή από τους γιατρούς.Όλα τα όργανα των ύποπτων θυμάτων ελέγχθηκαν και βρέθηκαν θετικοί για τα ναρκωτικά.
Angelo ομολόγησε και είπε, «δεν είχα καμία εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ένιωσα πολύ ανεπαρκή ».
Διώκεται για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού, σε πολλαπλές μετράει και καταδικάστηκε σε 61 χρόνια σε ισόβια κάθειρξη. Σήμερα είναι στο Clinton σωφρονιστική διευκόλυνσης στη Νέα Υόρκη.
Andrew Cunanan (Δολοφονίες μεταξύ Απριλίου 1997 και Ιουλίου 1997)
Andrew Phillip Cunanan, ένας γλυκομίλητος διάνοια που είχε το χάρισμα των γλωσσών και συζητώντας τις παγκόσμιες υποθέσεις, ήταν ένας όμορφος, πλούσιο και κομπαστικός νεαρού άνδρα που ο ίδιος συνδέεται μόνο με την κοινωνική ελίτ. Κέρδισε πολλές διακρίσεις αμφίβολη. Η μία ήταν για τη δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή μόδας, Gianni Versace, και η άλλη είναι να περιλαμβάνεται το FBI στις Δέκα Most Wanted λίστα Φυγάδες τους. Ήταν το πρώτο πρόσωπο από το Σαν Ντιέγκο για να πάρει επάνω του "κύρους" λίστα.




πηγη:www.dirjournal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου