Θετική ενέργεια, θετική σκέψη

Θετική ενέργεια, θετική σκέψη κι ολά καλά θα πάνε!  
Σημείωση: Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται, είναι ενδιαφέρων
Το να είστε θετικοί σημαίνει να ανησυχείτε λιγότερο και να απολαμβάνετε περισσότερο, να επιλέγετε να δείτε την καλή όψη των πραγμάτων, αντί να πιέζετε το νου σας με την κατήφεια και την ακεφιά. Σημαίνει να επιλέγετε να είστε ευτυχισμένοι, αντί δυστυχισμένοι. Το πρωταρχικό σας καθήκον είναι να βεβαιωθείτε ότι νιώθετε καλά μέσα σας.


Δέξου τα καλά σχόλια
Σπάνια ακούς θετικά σχόλια για την πορεία της ζωής σου και τις επιτυχίες σου, οπότε όταν συμβαίνει, σκέψου ότι οι άλλοι σε αναγνωρίζουν. Μη θεωρείς ποτέ τα θετικά σχόλια δεδομένα. Οταν τα δέχεσαι, παραδέξου τον εαυτό σου και νιώσε περήφανος.


Ανοιξε το μυαλό σου
Κάποτε ο Μπρους Λι είπε ένα ταοϊστικό ρητό: «Πρέπει να αδειάσεις το ποτήρι για να το ξαναγεμίσεις». Οσοι πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα είναι αφελείς. Πρέπει να είσαι δεκτικός σε νέες ιδέες και προτάσεις και να προσπαθείς να προβλέψεις έναν κόσμο που δεν υπάρχει σήμερα. Οταν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι έτσι, νέες, δημιουργικές και θετικές σκέψεις θα σε γεμίσουν.


Θέλει τρόπο
Πάντα να θυμάσαι το εξής όταν έχεις προβλήματα με τη θετική σκέψη σου: «Είσαι αυτό που σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι αυτό που θες». Αν το κάνεις αυτό, θα είσαι πάντα νικητής στις καλές στιγμές κι επιζών στις δύσκολες. Οταν το βάρος της καθημερινότητας σε πιέζει, είναι πολύ δύσκολο να δεις τα πράγματα θετικά. Αλλά αν τα καταφέρεις, η προοπτική της ζωής σου θα έχει αλλάξει.


Ενα χαμόγελό σου μπορεί να φέρει ευτυχία σε οποιονδήποτε,ακόμα και αν δεν σε συμπαθεί!

Sex και αλκοόλ..


Το αλκοόλ βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από νέα έρευνα αυστραλών ειδικών, οι οποίοι προσπαθούν να καταρρίψουν την επικρατούσα άποψη ότι το αλκοόλ προκαλεί σεξουαλική δυσλειτουργία.

Στη μελέτη συμμετείχαν 1.580 αυστραλοί άνδρες και εκπονήθηκε από το Ίδρυμα Ιατρικών Ερευνών Keogh.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, όσοι καταναλώνουν συστηματικά μέτριες ποσότητες αλκοόλ, ανέφεραν 30% λιγότερα σεξουαλικά προβλήματα, από αυτούς που πίνουν μέχρι να… σωριαστούν.

Σε όσους έπιναν μέχρι τέσσερα ποτά την ημέρα, για πέντε ημέρες την εβδομάδα, βρέθηκε ότι έχουν την συχνότητα και ποιότητα στύσης που επιθυμούν.

Όσοι έπιναν περιστασιακά, όπως το Σαββατοκύριακο, ή σε κάποιο πάρτι, είχαν μικρότερα ποσοστά στυτικής δυσλειτουργίας από αυτούς που έπιναν μόνο μία φορά την εβδομάδα ή λιγότερα συχνά.

Αυτοί πάντως που είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να τα «πάνε χάλια» στο κρεβάτι, ήταν μέθυσοι που σταμάτησαν το ποτό, οι καπνιστές και όσοι έπασχαν από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι η κατάχρηση αλκοόλ είναι αυτή που προκαλεί σεξουαλική δυσλειτουργία και όπως προκύπτει από τη μελέτη τους, η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ ωφελεί.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.
tanea

Αλκοόλ, ναρκωτικά και σεξ

Οι ευρωπαίοι έφηβοι καταναλώνουν επίτηδες μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Από τη μελέτη φαίνεται ότι ένας στους τρεις άνδρες ηλικίας 16 έως 35 ετών και μία στις τέσσερις γυναίκες της ίδιας ηλικίας, δηλώνουν πως μεθούν, προκειμένου να ρίξουν τις αναστολές τους και να έχουν πιο εύκολα σεξουαλική επαφή. Τα ανησυχητικό είναι ότι – υπό αυτές τις συνθήκες – φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό οι νέοι να μη χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.
Η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών σε νεαρή ηλικία συνδέεται άμεσα με την έναρξη της σεξουαλικής ζωής πριν την ηλικία των 16 ετών και μάλιστα στα κορίτσια. Το 50% περίπου των ερωτηθέντων στη Βιέννη και την Αυστρία είχαν μεθύσει και είχαν κάνει σεξ πριν τα 16 τους χρόνια. Το αντίστοιχο ποσοστό στη Βενετία ανέρχεται στο 36%, στο 37% στην Πάλμα της Ισπανίας και στο 30% στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το ένα τέταρτο των νέων που κάνουν χρήση κοκαΐνης υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο αυξάνουν τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ενώ η χρήση ναρκωτικών εν γένει συνδέεται με την εναλλαγή ερωτικών συντρόφων.
Οι ερωτηθέντες δήλωσαν, επίσης, ότι μετανιώνουν για τις πράξεις τους όταν συνέρχονται από το μεθύσι ή από την επήρεια των ναρκωτικών. Από τις απαντήσεις τους προκύπτει πως, όσοι μέθυσαν τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες, είναι πολύ πιθανό να είχαν πέντε ή και παραπάνω διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, καθώς και σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό. Η πλειονότητα των νέων δήλωσαν ότι μετάνιωσαν για τη συνεύρεση την επόμενη ημέρα, όταν δηλαδή συνήλθαν από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
Στην έρευνα συμμετείχαν 1.341 νέοι από εννέα χώρες, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Τσεχία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σλοβενία.

Πηγές: ΑΠΕ, Μάιος 2008.